SOSSOK TULKKAUS

ILOLLA JA AMMATTI­TAIDOLLA!

Sossok tulkkaus

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauspalvelut, kommunikaatio-ohjaus ja opetus sekä nepsy-valmennus Turun ja Varsinais-Suomen alueella

Sossok Tulkkaus on vuonna 2018 perustettu yritys, joka tarjoaa viittomakielen ja puhevammaisten tulkkausta vuosien ammattitaidolla.

Meiltä saat tulkin elämän eri tilanteisiin Turkuun ja lähikuntiin sekä ulkomaille. 

Palveluihimme kuuluvat Kelan välittämät viittomakielen tulkkaus, viitotun puheen tulkkaus, kuurosokeille tulkkaus ja puhevammaisten tulkkaus eri menetelmin. 

Tarjoamme kommunikaatio-ohjausta, opetuspalveluja sekä nepsy-valmennusta. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »

TYÖSKENTELYALUEET

Olemme Kelan sopimuskumppani kaudesta 2022 alkaen. Työskentelemme seuraavien kuntien alueella: Eura, Harjavalta, Huittinen, Kokemäki, Pori, Rauma, Säkylä, Aura, Kaarina, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousianen, Paimio, Parainen, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa. Meidät voit tilata Kelasta tulkiksesi myös ulkomaille.  

Jos sinulle sattuu hätätilanne eli henkesi, terveytesi tai omaisuutesi on vaarassa ja Kelan välityskeskus on kiinni, voit ottaa yhteyttä suoraan tulkkeihimme. Jos et saa meitä kiinni, otathan yhteyttä toiseen palveluntarjoajaan.

Nainen ja implantoitu poika viittovat hiiri

Sossok Tulkkaus

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauspalvelut, kommunikaatio-ohjaus ja opetus sekä nepsy-valmennus Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Ota yhteyttä »